Aglomeraţie pe Valea Prahovei. Se circulă în coloană în zona Comarnic

Centrul Infotrafic a anunţat că circulaţia s-a intensificat sâmbătă pe DN1 spre staţiunile din zona montană, iar în unele zone se circulă în coloană.

217 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie pe Valea Prahovei. Se circulă în coloană în zona Comarnic

Aglomeraţie

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, traficul rutier s-a intensificat pe DN1 Bucureşti – Braşov.

Astfel, se circulă în coloană de la kilometrul 102 (localitatea Nistoreşti) până la kilometrul 104, pe sensul către Braşov al DN1, în zona oraşului Comarnic, judeţul Prahova.

De asemenea, se circulă în condiţii de aglomeraţie şi între kilometrii 129 – 131, între localităţile Poiana Ţapului şi Buşteni.

Trafic intens este şi pe Centura de Vest a oraşului Ploieşti, între kilometrii 55 (localitatea Brazi) şi 54 (localitatea Strejnicu).

Poliţiştii avertizează că în localitatea Româneşti pe DN1, la km 51+200, un autoturism s-a răsturnat pe carosabil, pe sensul de urcare, iar traficul este restricţionat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici