Agresorii unui suporter din Piaţa Constituţiei, cercetaţi

Trei suporteri aflaţi, marţi seară, în Piaţa Constituţiei, pentru a urmări meciul România - Olanda de la Euro 2008 sunt cercetaţi după ce au bătut un alt suporter şi au încercat să-i lovească pe jandarmii care au intervenit pentru aplanarea conflictului, a anunţat, miercuri, Jandarmeria Capitalei.

12 afișări
Imaginea articolului Agresorii unui suporter din Piaţa Constituţiei, cercetaţi

Agresorii unui suporter din Piaţa Constituţiei, cercetaţi (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit Jandarmeriei Capitalei, Gherghe C. (25 de ani), Bogdan S. (24 de ani) şi Adrian T. (22 de ani) l-au agresat pe Constantin F. (35 de ani), din judeţul Argeş. La perchezia corporală făcută asupra acestora, jandarmii au găsit un spray iritant lacrimogen.

Jandarmii le-au întocmit celor tineri acte premegătoare începerii urmăririi penale pentru lovire şi alte violenţe, ultraj contra bunurilor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încăierare.

Un alt conflict a izbucnit între două grupuri de suporteri, formate din 15 persoane cu vârste cuprinse între 19 şi 25 de ani, însă nu a existat contact fizic, incidentul fiind aplanat de jandarmi. Aceştia au aruncat cu pahare din plastic şi şi-au adresat injurii, precizează Jandarmeria Capitalei.

De asemenea, unul dintre suporterii aflaţi, marţi seara, în Piaţa Constituţiei, a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău, pe fondul unor probleme medicale, accentuate de consumul excesiv de alcool.

România a ratat calificarea în sferturile de finală ale Campionatului European, după ce a pierdut, marţi, cu scorul de 0-2, meciul susţinut în compania selecţionatei Olandei, în ultima etapă a grupei C de la Euro-2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici