Agricultura românescă. Cel mai mare bazin legumicol din ţară va avea sistem de apă şi canalizare

Cel mai mare bazin legumicol din ţară va avea sistem de apă şi canalizare în urma unei investiţii cu fonduri europene în valoare de 34 de milioane de euro. Investiţia va fi realizată în comuna Matca din judeţul Galaţi.

13163 afișări
Imaginea articolului Agricultura românescă.  Cel mai mare bazin legumicol din ţară va avea sistem de apă şi canalizare

În cadrul investiţiei va fi instalată o reţea de apă şi canalizare în lungime de peste 200 de kilometri. De asemenea, vor fi construite 22 de staţii de pompare apă potabilă şi ape uzate, rezervoare de înmagazinare a apei şi staţii de clorinare.

Proiectul cu fonduri europene a fost realizat de compania Apă Canal şi Consiliul Judeţean Galaţi.

„Totul în cadrul unui proiect cu fonduri europene de aproape 34 de milioane de euro. A fost finalizată partea de proiectare tehnică, astfel că în cel mai scurt timp vor demara toate procedurile pentru desemnarea unui constructor”, au anunţat reprezentanţii Consiliului Judeţean Galaţi.

În prezent, în peste 20 de localităţi din judeţul Galaţi se implementează o importantă investiţie pentru extindere şi modernizarea infrastructurii de apă şi canalizare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici