Ai luat amendă în perioada stării de urgenţă? Află până când mai poţi contesta amenzile

  • 300 de mii de oameni au fost amendaţi în România pentru că nu au respectat restricţiile impuse din cauza epidemiei de COVID-19
  • Valoarea amenzilor date în perioada stării de urgenţă depăşeşte 130 milioane euro
  • 2 iunie este ultima zi în care pot fi contestate amenzile
1020 afișări

Ai luat amendă pentru că ai încălcat restricţiile din starea de urgenţă? 2 iunie este ultima zi în care mai poţi contesta în instanţă sancţiunea.

Adrian şi Radu sunt doi dintre românii amendaţi în această perioadă. În noaptea de Înviere au împărţit " lumina sfântă" pe uliţele din comuna doljeană Amărăştii de Jos.

Acum, pentru bunele lor intenţii vor trebui să plătească 19 000 lei.

„Nu ştiu cum a fost stabilit cuantumul amenzii, în orice caz sunt mult disproporţionate cu aşa-numita faptă a noastră. Amenzile au fost contestate.”, a declarat Adrian Jianu, care a fost sancţionat pe perioada stării de urgenţă cu 4.000 de lei.

Foarte nedrept a fost pentru că ei au încercat să ne omoare tradiţia.Noi am încercat să o continuăm. Aşteptăm instanţa să-şi spună cuvântul, să facă dreptate”, spune şi Radu Preda.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici