Al patrulea copil rănit, duminică, în accidentul feroviar a murit

Băiatul de zece ani rănit în accidentul produs, duminică, în localitatea gorjeană Budieni, în care şi-au pierdut viaţa patru persoane, între care trei copii, a murit, miercuri, la spital, fiind înmormântat în aceeaşi zi, iar în timpul funeraliilor un bărbat a suferit un infarct şi a murit.

51 afișări
Imaginea articolului Al patrulea copil rănit, duminică, în accidentul feroviar a murit

Al patrulea copil rănit, duminică, în accidentul feroviar a murit

Vasile Văduva (10 ani) a murit cu câteva ore înainte de a fi îngropaţi ceilalţi doi fraţi ai săi, precum şi fetiţa de 8 ani şi unchiul acesteia, decedaţi cu toţii în urma accidentului produs duminică în localitatea Budieni, în apropiere de Târgu Jiu.

Trupul neînsufleţit al băiatului a fost adus acasă după prânz, slujba religioasă de înmormântare fiind întârziată pentru a fi una singură pentru toţi cei trei fraţi.

În timpul slujbei religioase, unui bărbat în vârstă de 46 de ani i s-a făcut rău, acesta murind în ambulanţa care îl transporta la Spitalul Judeţean din Târgu Jiu, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Gorj, inspector Daniel Tică.

De asemenea, alte două femei, rude ale celor decedaţi, au avut nevoie de asistenţă medicală după ce li s-a făcut rău în timpul slujbei religioase, trei echipaje ale Ambulanţei deplasându-se în zonă.

Cinci persoane, între care patru copii, şi-au pierdut viaţa, iar un bărbat a fost rănit, duminică după-amiază, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren la o trecere de cale ferată din localitatea gorjeană Budieni.

În urma impactului, doi copii în vârstă de şapte şi, respectiv, opt ani au murit pe loc. De asemenea, şi-a pierdut viaţa şi un bărbat, care a fost scos dintre fiarele contorsionate de către un echipaj de descarcerare. Alte trei persoane - doi fraţi în vârstă de 9 şi, respectiv, 11 ani, şi un alt bărbat - au fost grav rănite, fiind transportate la Spitalul Judeţean din Târgu-Jiu. La aproximativ trei ore de la producerea accidentului a murit la spital şi băiatul în vârstă de nouă ani, iar miercuri a murit şi celălalt copil.

Singurul supravieţuitor al accidentului soldat cu cinci morţi este un bărbat de 40 de ani, tatăl fetei de 8 ani decedate în accident. Poliţiştii afirmă că bărbatul se afla la volanul maşinii în momentul accidentului, iar pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. Bărbatul, însă, susţine că nu el conducea maşina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici