Al şaptelea flashmob în faţa sediului PSD Sibiu. De ce au venit oamenii cu genţi de voiaj

Peste trei sute de sibieni au participat, duminică, la al şaptelea flashmob organizat în faţa PSD Sibiu, nemulţumiţi de clasa politică. Mulţi participanţi au venit cu trolere pentru a atrage atenţia asupra tinerilor care pleacă din ţară, dar au adus şi flori albe în memoria Regelui Mihai.

884 afișări
Imaginea articolului Al şaptelea flashmob în faţa sediului PSD Sibiu. De ce au venit oamenii cu genţi de voiaj

Al şaptelea flashmob în faţa sediului PSD Sibiu. De ce au venit oamenii cu genţi de voiaj

Mulţi participanţi la flashmob au adus genţi de voiaj pentru a atrage atenţia asupra tinerilor care pleacă din ţară, nemulţumiţi de modul în care conduc politicienii.

Organizatorii spun că tematica manifestării de duminică este legată de faptul că mulţi români, tineri în special, sunt atât de dezamăgiţi de situaţia politică actuală şi revoltaţi de modificările aduse legilor Justiţiei încât se gândesc serios să plece din ţară.

”Ne-am adunat aici cu trolere pentru a atrage atenţia că România este ţara din care se pleacă masiv, fiind a doua după Siria, dar să nu uităm că în Siria este război. Fratele meu e plecat de opt ani şi munceşte pentru o altă ţară, dar eu vreau să rămân aici, în ţara mea, să plece cei care ne conduc”, a declarat Doru Apostol, organizator.

Oamenii au stat în tăcere în faţa sediului PSD, mulţi aducând flori albe în memoria Regelui Mihai.

Seria flashmob-urilor inedite a început la Sibiu în urmă cu o săptămână. Vineri, oamenii, îmbrăcaţi în negru şi având oglinzi în mâini, i-au întrebat retoric pe politicieni “Voi vă vedeţi?”. Sâmbătă, flashmob-ul s-a desfăşurat în tăcere, în semn de respect faţă de funeraliile Regelui Mihai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici