Alarma cu bombă de la staţia de metrou Obor a fost falsă

Alarma cu bombă de la una dintre intrările în staţia de metrou Obor a fost falsă, poliţiştii făcând cercetări pentru a-l identifica şi prinde pe bărbatul care a făcut sesizarea la numărul 112, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

122 afișări
Imaginea articolului Alarma cu bombă de la staţia de metrou Obor a fost falsă

Alarma cu bombă de la staţia de metrou Obor a fost falsă (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Echipa de intervenţie de la serviciul Pirotehnic a încheiat verificările la gura de metrou şi în apropierea acesteia, nefiind găsită nicio bombă, a spus Christian Ciocan.

Poliţiştii fac acum cercetări pentru a-l identifica şi prinde pe bărbatul care a sunat la 112 şi a anunţat existenţa unei bombe. Acesta riscă o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare, dacă anunţul a fost făcut în scop terorist, sau amendă de 10.0000 de lei, dacă a vrut să facă o farsă, a precizat Ciocan.

Bărbatul a sunat în jurul orei 8.50 la numărul unic de urgenţă 112, de la un telefon public din Sectorul 2 al Capitalei, spunând că la gura de metrou din zona Colentina - Ştefan cel Mare a fost amplasată o bombă, a mai spus Christian Ciocan.

Poliţiştii de la Serviciul Pirotehnic au mers imediat la faţa locului şi au blocat gura de metrou de la staţia Obor, din zona Colentina - Ştefan cel Mare, pentru a face verificări. Circulaţia metroului nu a fost întreruptă pe perioada verificărilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici