Alba: Cadavrul bărbatului care a căzut cu maşina în râul Mureş a fost găsit după aproape zece zile

Cadavrul bărbatului care a căzut, în urmă cu aproape zece zile, cu maşina de pe un pod plutitor în râul Mureş, între localităţile Balomir şi Acmariu din judeţul Alba, a fost găsit, duminică, în apropierea unei balastiere din judeţul Hunedoara.

233 afișări

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Alba, trupul bărbatului care a căzut cu maşina de pe un pod plutitor în râul Mureş, între localităţile Balomir şi Acmariu din judeţul Alba, a fost găsit, duminică, în apropierea unei balastiere din zona localităţii Homorod din judeţul Hunedoara.

Cadavrul bărbatului a fost găsit de apropiaţii acestuia, care au desfăşurat, în cele aproape zece zile, acţiuni de căutare cu o barcă, în paralel cu echipele de pompieri din Alba şi Hunedoara.

Locul unde a fost găsit cadavrul bărbatului se află la circa 20-30 de kilometri distanţă de locul unde a căzut cu maşina în apele râului Mureş.

În 12 aprilie, un bărbat de 49 de ani din comuna Blandiana, judeţul Alba, a căzut cu maşina în râul Mureş, în timp ce încerca să îl traverseze, pe un pod plutitor situat între localităţile Balomir şi Acmariu. La un moment dat, un mecanism care antrena podul s-a rupt, astfel că acesta s-a înclinat şi autoutilitara s-a răsturnat în apă. Atunci, bărbatul a ieşit din maşină şi a încercat să înoate, dar a dispărut în apă, în timp ce un alt bărbat, cel care manevra podul, a reuşit să rămână pe pod şi a fost salvat de echipele de intervenţie.

Trupul bărbatului de 49 de ani era căutat, de atunci, de pompierii militari din judeţele Alba şi Hunedoara.

Cazul este cercetat de poliţiştii şi procurorii din Alba care urmează să stabilească toate cauzele ce au dus la producerea accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici