Alba: Cele două angajate ale CEC Bank Zlatna, reţinute pentru delapidare şi înşelăciune

Cele două angajate ale CEC Bank Zlatna, cercetate pentru delapidare şi înşelăciune, au fost reţinute, vineri seara, pentru 24 de ore, după ce au fost audiate pe parcursul întregii zile, iar locuinţele lor au fost percheziţionate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1062 afișări
Imaginea articolului Alba: Cele două angajate ale CEC Bank Zlatna, reţinute pentru delapidare şi înşelăciune

Alba: Cele două angajate ale CEC Bank Zlatna, reţinute pentru delapidare şi înşelăciune (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Acestea sunt bănuite că au păgubit 108 clienţi ai CEC Bank, prejudiciul ridicându-se la peste 3,2 milioane de lei, potrivit IPJ Alba.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, au efectuat vineri 4 percheziţii domiciliare în Zlatna şi localitatea Tăuţi, la locuinţele celor două femei.

"Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2012 – 2016, angajatele unei agenţiei bancare, şi-ar fi însuşit sume de bani, depuse de clienţii băncii în conturile personale de depozit. Totodată, acestea i-ar fi indus în eroare pe unii clienţi ai băncii, pentru care nu ar fi efectuat operaţiuni de depunere a banilor în cont sau nu ar fi deschis conturi de depozit pe numele acestora, însuşindu-şi banii şi eliberându-le documente care atestau, în mod fictiv, că sumele de bani au fost depuse în conturile lor şi au fost introduse în circuitul bancar", se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române remis MEDIAFAX.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici