Alba: Cinci persoane au murit într-un accident pe DN 7

Cinci persoane au murit în urma unui accident produs, duminică după-amiază, pe DN 7, în zona localităţii Şibot din judeţul Alba, iar alte patru persoane, între care un copil, au fost rănite. Potrivit Dispeceratului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, în urma accidentului patru persoane au decedat pe loc, iar o a cincea persoană a murit în drum spre spital din cauza rănilor grave suferite, printre victime aflându-se şi un copil în vârstă de 12 ani.

42 afișări
Imaginea articolului Alba: Cinci persoane au murit într-un accident pe DN 7

Alba: Cinci persoane au murit într-un accident pe DN 7 (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

În impact au fost rănite alte patru persoane, între care un alt copil, acestea fiind transportate la Spitalul Judeţean Alba. Primele informaţii furnizate de poliţişti arătau că în urma accidentului a fost rănită o singură persoană.

În urma cercetărilor, poliţiştii rutieri au stabilit că accidentul s-a produs din cauza şoferului unui autoturism care venea dinspre Deva spre Sebeş şi care a intrat în depăşirea unei coloane de maşini, moment în care maşina acestuia s-a izbit frontal de un autoturism care circula din sens opus. În accident au fost implicate alte două autovehicule în care au fost proiectate primele maşini implicate.

În maşina condusă de şoferul vinovat de producerea accidentului se aflau membrii aceleiaşi familii - mama, tatăl şi doi copii minori - ambii părinţi şi unul dintre copii decedând. Cea de-a doua maşină care s-a izbit frontal cu primul autoturism avea numere de Italia, iar doi bărbaţi, şoferul şi un pasager, au decedat.

La faţa locului au fost mobilizate mai multe echipaje de poliţie, descarcerare şi paramedici, care au scos victimele dintre fiarele contorsionate ale maşinii.

Circulaţia în zonă este blocată pe ambele sensuri, formându-se cozi de maşini pe o lungime de câţiva kilometri, iar poliţiştii estimează că traficul va fi deblocat în jurul 18.30, mai întâi pe un sens, iar apoi pe ambele sensuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici