Alba: Femeie împuşcată mortal de un bărbat care se afla la vânătoare şi a confundat-o cu o vulpe

O femeie în vârstă de 61 de ani din judeţul Alba a fost împuşcată mortal, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de un bărbat care le-a spus ulterior poliţiştilor că se afla la vânătoare şi a tras din greşeală asupra victimei după ce a confundat-o cu o vulpe.

2228 afișări
Imaginea articolului Alba: Femeie împuşcată mortal de un bărbat care se afla la vânătoare şi a confundat-o cu o vulpe

Alba: Femeie împuşcată mortal de un bărbat care se afla la vânătoare şi a confundat-o cu o vulpe (Imagine: Valentina Sarosi/Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, Luminiţa Prodan, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că o femeie de 61 de ani din comuna Gârda de Sus din Munţii Apuseni a fost împuşcată mortal, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de un bărbat în vârstă de 28 de ani.

Prodan a precizat că tânărul a fost cel care a sesizat Poliţia în acest caz şi, ulterior, le-a povestit oamenilor legii că, în timp ce se afla în zona "După Munţişor", a confundat-o pe femeie cu o vulpe şi a împuşcat-o.

"Tânărul a povestit că în timp ce intenţiona să vâneze o vulpe a împuşcat din greşeală o femeie din aceeaşi comună. Bărbatul este audiat în prezent de poliţişti şi urmează să fie cercetat de procurorii Parchetului Judecătoriei Câmpeni", a mai spus Prodan.

Potrivit sursei citate, bărbatul este tot din Gârda de Sus şi lucrează ca paznic de vânătoare, el deţinând legal arma cu care a împuşcat-o mortal pe femeie, însă neavând autorizaţie pentru a vâna în zonă.

El este cercetat pentru ucidere din culpă şi braconaj.

Luminiţa Prodan a mai spus că femeia se afla cu soţul său în zona respectivă pentru a păzi un teren agricol de mistreţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici