Alba: Şase persoane au ajuns la spital după o coliziune între un autoturism şi un microbuz plin cu muncitori

Şase persoane au ajuns la spital, joi dimineaţă, după ce microbuzul în care se aflau a intrat în coliziune cu o maşină, pe DN1, la ieşire din Alba Iulia. Traficul pe DN1, în zona localităţii Sântimbru, se desfăşoară cu restricţii de viteză până la finalizarea cercetărilor.

504 afișări
Imaginea articolului Alba: Şase persoane au ajuns la spital după o coliziune între un autoturism şi un microbuz plin cu muncitori

Alba: Şase persoane la spital după o coliziune între un autoturism şi un microbuz plin cu muncitori

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, şoferul unui taximetru nu a acordat prioritate unui microbuz, la ieşirea dintr-o benzinărie, şi a intrat în coliziune cu acesta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În urma impactului, şoferul microbuzului a pierdut controlul volanului şi a intrat în benzinărie.

”Accidentul s-a produs pe DN1, în zona Sântimbru,la ieşire din Alba Iulia, iar în urma acestuia şase persoane, toate pasagere în microbuz, au fost rănite şi transportate la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale. Era un microbuz care transporta muncitori. Accidentul s-a produs după ce un autoturism, care a ieşit din benzinărie, nu a acordat prioritate de trecere”, au declarat, corespondentului MEDIAFAX, reprezentanţi ai Poliţiei Alba.

Accidentul s-a produs pe drumul care leagă Alba Iulia de Teiuş.

Traficul pe DN1, în zona localităţii Sântimbru, se desfăşoară cu restricţii de viteză până la finalizarea cercetărilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici