ALEGERI LOCALE 2012 - Nichita susţine că a câştigat Primăria Iaşi cu 63-66 la sută şi are consiliu majoritar de partea sa

Primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita (USL), susţine că a câştigat alegerile cu un scor cuprins între 63 şi 66 la sută, potrivit estimărilor a două exit-poll-uri realizate la Iaşi, el precizând că este pentru prima oară când în municipiu primarul are de partea sa un consiliu majoritar.

651 afișări
Imaginea articolului ALEGERI LOCALE 2012 - Nichita susţine că a câştigat Primăria Iaşi cu 63-66 la sută şi are consiliu majoritar de partea sa

ALEGERI LOCALE 2012 - Nichita susţine că a câştigat Primăria Iaşi cu 63-66 la sută şi are consiliu majoritar de partea sa (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

"Este cel mai bun scor politic, scorul care legitimează primarul şi Consiliul Local. Ne aşteaptă o perioadă dificilă, dar e prima dată când la Iaşi avem un consiliu majoritar, cel al USL, şi un primar cu încredere foarte mare, a afirmat Gheorghe Nichita imediat după închiderea secţiilor de votare.

Nichita a mai spus că este bucuros de victoria USL, mai ales că proiectul acestei alianţe a fost anunţat la Iaşi, în 2011, de Ziua Unirii.

"Le mulţumesc ieşenilor care au avut încredere în mine şi le promit că acest scor nu mă va schimba deloc", a afirmat Gheorghe Nichita.

Potrivit rezultatelor a două exit-poll-uri realizate la ieşirea de la urne, candidatul USL la Primăria Iaşi, Gheorghe Nichita, a obţinut 63 la sută, respectiv 65,8 la sută din voturi. Exit-poll-urile au fost realizate de IRES, respectiv CCSB.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici