ALEGERI PARLAMENTARE: Votul la prima secţie de votare deschisă în străinătate, la Auckland, s-a încheiat

Procesul de vot la secţia de votare de la Auckland, în Noua Zeelandă, s-a încheiat, la ora 10.00, ora României (ora 21.00, ora locală), nefiind înregistrate incidente sau alte situaţii deosebite, informează MAE.

140 afișări
Imaginea articolului ALEGERI PARLAMENTARE: Votul la prima secţie de votare deschisă în străinătate, la Auckland, s-a încheiat

ALEGERI PARLAMENTARE: Votul la prima secţie de votare deschisă în străinătate, la Auckland, s-a încheiat (Imagine: Shutterstock)

"Votul s-a desfăşurat în condiţii normale. Nu au fost înregistrate incidente sau alte situaţii deosebite", se arată în comunicat.

Următoarele 3 secţii de votare care se vor închide la ora 12.00, ora României, sunt cele din Australia - Canberra, Sydney şi Melbourne, urmând ca la ora 14.00, ora României să se închidă secţia de vot de la Tokyo - Japonia, respectiv secţiile de votare de la Seul - Republica Coreea şi Phenian - Republica Populară Democrată Coreeană.

Ministerul precizează că mai multe informaţii privind desfăşurarea alegerilor parlamentare în străinătate se pot regăsi pe site-ul MAE, la secţiunea special dedicată acestora: http://www.mae.ro/alegeri-parlamentare-2012, precum şi pe site-urile misiunilor diplomatice ale României în străinătate.

Adresele secţiilor de votare se regăsesc pe site-ul MAE, la următorul link: http://www.mae.ro/sites/default/files/file/alegeri_legislative_2012/2012.12.08_lista_sectii_vot_cu_adrese_ora9.50.pdf, aminteşte MAE.

Cele 306 secţii de votare din străinătate funcţionează în cadrul circumscripţiei electorale numărul 43, căreia îi sunt repartizate cele şase colegii ale diasporei - patru pentru Camera Deputaţilor şi două pentru Senat.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici