ALERTĂ ANM: Cod galben şi portocaliu de vânt pentru peste 30 de judeţe din ţară

Meteorologii au emis, sâmbătă, o nouă alertă de vânt pentru mai multe judeţe din ţară, avertizarea fiind valabilă până la ora 18:00. Peste 30 de judeţe sunt sub cod galben de vânt, iar două sunt sub cod portocaliu, informează ANM.

692 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ ANM: Cod galben şi portocaliu de vânt pentru peste 30 de judeţe din ţară

ALERTĂ ANM: Cod galben şi portocaliu de vânt pentru peste 30 de judeţe din ţară

Meteorologii au emis cod portocaliu de vânt, valabil până la ora 18:00, pentru zona de munte a judeţelor Caraş-Severin şi Buzău.

„Intensificări ale vântului care vor atinge la rafală viteze de 120 km/h, ninsoare viscolită”, anunţă Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Totodată, potrivit ANM, a fost emis cod galben de vânt şi pentru mai multe zone din 32 de judeţe din ţară: Olt, Mehedinţi, Vâlcea, Dolj, Gorj, Constanţa, Cluj, Bistriţa-Năsăud, Maramureş, Satu Mare, Tulcea, Braşov, Alba, Harghita, Sibiu, Mureş, Ilfov, Călăraşi, Teleorman, Buzău, Dâmboviţa, Giurgiu, Argeş, Suceava, Vaslui, Bacău, Botoşani, Vrancea, Neamţ, Galaţi, Iaşi.

Pentru aceste oraşe, atenţionarea este valabilă până la ora 17:00. Vor fi intensificări ale vântului care, la rafală, vor atinge până la 80 kilometri/h.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici