Alertă cu bombă într-un mall din sectorul 3 al Capitalei. UPDATE: Alerta a fost falsă. Activitatea din centrul comercial a fost reluată

Poliţiştii şi pirotehniştii SRI au intervenit la un mall din Sectorul 3 al Capitalei, unde a fost anunţată o bombă.

2004 afișări
Imaginea articolului Alertă cu bombă într-un mall din sectorul 3 al Capitalei. UPDATE: Alerta a fost falsă. Activitatea din centrul comercial a fost reluată

Alertă cu bombă într-un Mall din sectorul 3 al Capitalei. Persoanele sunt evacuate, iar traficul este restricţionat

UPDATE 15:05 IGR transmite că, după controlul pirotehnic, nu a fost identificat niciun dispozitiv exploziv.

Activitatea în centrul comercial a fost reluată.

De asemenea, vor fi ridicate restricţiile de trafic.

„În urma unei sesizări primite printr-un email prin care se preciza că la Park Lake ar exista un dispozitiv exploziv improvizat, s-au constituit echipe de intervenţie pirotehnică ale SRI care au ajuns în zona respectivă”, a transmis SRI.

La faţa locului au sosit şi poliţişti ai Secţiei 12 şi Brigăzii Rutiere, care intervin pentru evacuarea persoanelor şi pentru restricţionarea traficului.

Specialişti ai Serviciului Pirotehnic din cadrul IGPR şi din cadrul Serviciului Român de Informaţii urmează să facă verificări în mall.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici