Alertă după ce interlopul Bebino a fost tăiat în cartierul Toboc. Poliţiştii se tem de o răzbunare

Poliţia Capitalei este în alertă, după ce interlopul Bebino a fost tăiat în cartierul Toboc. Poliţiştii se tem de o răzbunare a temutului clan al sportivilor.

3877 afișări
Imaginea articolului Alertă după ce interlopul Bebino a fost tăiat în cartierul Toboc.  Poliţiştii se tem de o răzbunare

Alertă după ce interlopul Bebino a fost tăiat în cartierul Toboc. Poliţiştii se tem de o răzbunare

După incidentul de săptămâna trecută, când unul dintre membrii clanului Sportivilor, zis Bebino, a fost tăiat de un rival în cartierul Tei Toboc, Poliţia Capitalei a decis să suplimenteze numărul echipajelor în zonă. Măsura este una preventivă şi a fost luată pentru a descuraja o nouă răfuială între clanuri, respectiv o eventuală răzbunare din partea clanului sportivilor.

Cei care vor activa în zonă vor fi poliţiştii din sectorul 2 al Capitalei, ajutaţi de jandarmi, dar şi de trupe speciale de lupătători, în cazul în care lucrurile vor scăpa de sub control în zona unde a fost hăcuit Bebino.

„În vederea reducerii riscului criminogen, Poliţia sectorului 2 organizează în sistem integrat o aactivitate în zona Plumbuita şi Cartierul Tei - Toboc. Astfel, poliţiştii vor activa în vederea legitimării persoanelor, controalelor corporale, a bagajelor dar şi a maşnilor care intră în zona menţionată”, a spus Dragoş Romănescu, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Temutul interlop Bebino, membru al clanului sportivilor, care îşi face veacul înseosebi în sectorul 4, a fost tăiat de un alt tânăr după ce ar fi venit să recupereze nişte bani din cartierul Tei Toboc.

„Bebino a venit de acolo cu doi-trei, cu două maşini şi au intrat peste ăştia aici, în groapă .. lui unu i-a băgat cuţitul pe la gât pe aici, lui unu în picior, lui altul la mână. Ei ştie mai bine, na!”, a povestit un martor. 

Locuitorii din zonă spun că se întâmplă rar ca interlopii din alt cartier să vină în Toboc. În rest, în zonă, interlopii sau cei care se ocupă cu ilegalităţi se cerată şi se mai bat între ei.

„Mai mult se ceartă decât se bat. Că se mai întâmplă să iasă unu cu un ochi umflat, se mai întâmplă şi din astea”, a spus un localnic. 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici