ALERTĂ în Piteşti, pentru o valiză suspectă descoperită între maşini. Zeci de oameni, evacuaţi

Este alertă în Piteşti, unde o valiză suspectă a fost descoperită, duminică, între două maşini din parcarea unui bloc. Aproape 70 de oameni au fost evacuaţi, iar cei care nu au vrut să plece de acasă au fost sfătuiţi să se îndepărteze de geamuri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

666 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ în Piteşti, pentru o valiză suspectă descoperită între maşini. Zeci de oameni, evacuaţi

ALERTĂ în Piteşti, pentru o valiză suspectă descoperită între maşini. Zeci de oameni, evacuaţi

Un trecător a sunat, duminică, la 112 după ce a sesizat valiza abandonată între două maşini din parcare, pe strada Iancu de Hunedoara, din Piteşti.

Echipele de intervenţie au realizat un perimetru de siguranţă în care nu are acces nimeni, iar pirotehniştii, care sunt la faţa locului, urmează să stabilească dacă valiza va fi detonată acolo.

Un număr de 67 de persoane au fost evacuate din trei scări de bloc din zonă, iar cei care au refuzat să plece din casă au fost sfătuiţi să stea departe de geamuri.

O ambulanţă SMURD este în zonă, pentru a acorda ajutor medical dacă situaţia o va impune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici