ALERTĂ în Prahova: Unul dintre copiii luaţi de viitură a murit/ Ceilalţi trei sunt în continuare căutaţi

O fetiţă de 3 ani a murit, vineri, fiind vorba de unul dintre cei patru copii luaţi de viitură în localitatea Sângeru, din judeţul Prahova. Primarul comunei a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că apa i-a luat pe cei patru copii şi pe mama lor cu tot cu casă.

5822 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ în Prahova: Unul dintre copiii luaţi de viitură a murit/ Ceilalţi trei sunt în continuare căutaţi

ALERTĂ în Prahova: Cinci persoane, între care patru copii, au fost luate de viitură

UPDATE ora 20.28 Unul dintre copiii luaţi de viitură în Prahova a murit; alţi trei sunt căutaţi

Potrivit ISU Prahova, o fetiţă de 3 ani, unul dintre copiii dispăruţi după ce au fost luaţi de viitură în Prahova, a fost găsită la un kilometru distanţă de casă. Paramedicii au efectuat manevre de resuscitare, dar fără succes, fiind declarat decesul.

Ceilalţi trei copii sunt în continuare căutaţi, însă şansele ca ei să fie găsiţi în viaţă sunt minime.

Primarul comunei Sângeru, Gheorghe Radu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că apa a luat cu totul casa în care se aflau o femeie şi cei patru copii.

„A venit viitura de la Lapoş şi s-a umflat Cricovul Sărat. În mod normal apa are jumătate de metru dar acum avea patru, cinci metri. I-a luat pe mama şi cei patru copii, cu tot cu casă. Fetiţa de trei ani a fost găsită la aproape un kilometru distanţă, de pompieri. Mama se prinsese de nişte salcâmi şi au scos-o oamenii. Am chemat imediat salvarea”, a declarat Gheorghe Radu.

Potrivit acestuia, pagube sunt în toată comuna.

Judeţul Prahova este sub cod portocaliu de vreme rea până sâmbătă, la ora 10.00.

ALERTĂ în Prahova: Cinci persoane, între care patru copii, au fost luate de viitură

Cinci persoane, între care patru copii, au fost surprinse de viitură, vineri, în localitatea Sângeru, judeţul Prahova. O femeie a fost salvată, dar pompierii sunt în alertă pentru a-i găsi pe copii. Prahova este sub atenţionare cod portocaliu de ploi.

Potrivit ISU Prahova, în localitatea Sângeru, viitura o suprins o femeie şi patru copii.

„Femeia a fost salvată de un cetăţean şi copiii sunt căutaţi de către echipajele de pompieri”, anunţă ISU Prahova.

Sursa citată arată că cei mici au vârste cuprinse între 9 luni şi 6 ani.

Pentru salvarea copiilor intervin 30 de pompieri.

Judeţul Prahova este sub atenţionare cod portocaliu de ploi şi inundaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici