ALERTĂ la Miercurea Ciuc: Un urs a ajuns până în parcarea Spitalului de Urgenţă | FOTO

Un urs care a ajuns, miercuri seara, până în parcarea exterioară a Spitalului Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc a fost gonit de jandarmi, care au folosit petarde ca să îl îndepărteze.

1009 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ la Miercurea Ciuc: Un urs a ajuns până în parcarea Spitalului de Urgenţă | FOTO

Un urs care a ajuns până în parcarea Spitalului din Miercurea Ciuc, gonit de jandarmi

Jandarmii harghiteni au fost solicitaţi, miercuri, de două ori pentru a îndepărta ursul zărit în zona spitalului din municipiul Miercurea Ciuc.

Prima dată, animalul a ajuns în parcarea exterioară a unităţii medicale, pe str. Dr. Dénes László şi a fost îndepărtat spre pădurea Jigodin.

Acesta s-a întors, iar în urma unui nou apel la 112, patrula de jandarmerie a intervenit din nou pentru a îndepărta ursul, folosindu-se de această dată şi petarde.

Jandarmii harghiteni atrag atenţia celor care se întâlesc cu astfel de animale să nu intervină singure, să nu hrănească urşii şi să evite contactul cu ei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici