Alertă la Ploieşti după apariţia unui urs pe o stradă din oraş

Autorităţile din Ploieşti sunt în stare de alertă după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o stradă din oraş a fost semnalată prezenţa unui urs.

909 afișări
Imaginea articolului Alertă la Ploieşti după apariţia unui urs pe o stradă din oraş

Alertă la Ploieşti după apariţia unui urs pe o stradă din oraş

Primarul oraşului Ploieşti a anunţat că „a convocat un grup de lucru în vederea luării de urgenţă a măsurilor de intervenţie imediată pentru prevenirea şi combaterea atacurilor exemplarelor de urs brun asupra persoanelor şi bunurilor acestora, deplasându-se în zona indicată împreună cu reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova”.

„Având în vedere mesajul RO Alert emis sâmbătă, 21 octombrie a.c., în jurul orei 21.00, de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, despre prezenţa unui urs pe strada Drumul Sării din localitatea noastră, primarul municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, s-a deplasat, de îndată, în zona indicată, împreună cu echipa de intervenţie constituită în acest sens, pentru luarea măsurilor ce se impun în acest sens. Pe parcursul intervenţiei, municipalitatea ploieşteană beneficiază de suportul direct al reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Poliţiei Locale Ploieşti, precum şi al reprezentanţilor Poliţiei Municipiului Ploieşti”, au anunţat reprezentanţii Primăriei Ploieşti.

La acţiune participă şi reprezentanţii Parcului Memorial Constantin Stere şi ai Asociaţiei Vânătorilor şi Pescarilor din judeţul Prahova. Autorităţile locale monitorizează zona şi îi îndeamnă pe localnici să sune la 112 dacă văd un urs.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici