ALERTĂ METEO: Cod galben de ceaţă în 12 judeţe din România

Localităţi din 12 judeţe se află sâmbătă dimineaţa sub cod galben de ceaţă, potrivit unor atenţionări de tip nowcasting emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

331 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ METEO: Cod galben de ceaţă în 12 judeţe din România

ALERTĂ METEO: Cod galben de ceaţă în 12 judeţe din România

Mai multe localităţi din judeţele Harghita, Sălaj, Cluj şi Bistriţa-Năsăud se află sub avertizare cod galben de ceaţă până la ora 9.00, în timp ce până la ora 8.30 sunt avertizate judeţele Bacău, Suceava, Galaţi, Neamţ, Vrancea, Botoşani, Iaşi şi Vaslui.

Potrivit ANM, se semnaleză local ceaţă care determină scăderea vizibilităţii sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

De altfel, şi circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de ceaţă pe Autostrada Soarelui şi pe Autostrada A 4, între Ovidiu – Agigea, vizibilitatea fiind redusă sub 100 de metri.

Taguri:
avertizare,
ceaţă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici