ALERTĂ METEO: Cod galben de polei şi depuneri de gheaţă în Bucureşti şi în alte şase judeţe | HARTA zonelor afectate

Meteorologii au emis o atenţionare cod galben de polei şi depuneri de gheaţă în Bucureşti şi şase judeţe din sudul Moldovei, precum şi din sud-estul şi centrul Munteniei, în vigoare începând de sâmbătă ora 14.00 până duminică la ora 10.00.

8051 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ METEO: Cod galben de polei şi depuneri de gheaţă în Bucureşti şi în alte şase judeţe | HARTA zonelor afectate

ALERTĂ METEO: Cod galben de polei şi depuneri de gheaţă în Bucureşti şi în alte şase judeţe | HARTA zonelor afectate

Potrivit meteorologilor, în regiunile sudice şi sud-estice pe spaţii relativ extinse vor fi depuneri de gheaţă, iar trecător şi pe arii restrânse se vor mai semnala precipitaţii slabe, sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare.

Precipitaţii slabe cantitativ, sub formă de ninsoare, se vor semnala în regiunile nordice şi nord-estice, dar mai ales la munte, unde temporar vântul va avea intensificări, îndeosebi la altitudini mari, cu viteze la rafală de 60 - 70 de kilometri la oră, viscolind şi spulberând ninsoarea.

Începând de sâmbătă ora 14.00 până duminică la ora 10.00, este în vigoare o nouă atenţionare cod galben de polei şi depuneri de gheaţă în Bucureşti şi în judeţele Vrancea, Galaţi, Brăila, Buzău, Ilfov şi Călăraşi, conform căreia în după-amiaza şi seara zilei de sâmbătă vor mai fi precipitaţii slabe, predominat sub formă de ploaie, ce vor continua să depună polei, iar pe tot parcursul intervalului depunerile semnificative de gheaţă se vor menţine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici