ALERTĂ METEO | Cod GALBEN de vânt, începând de miercuri seara, în 20 judeţe

20 de judeţe din vestul, centrul şi nord-estul ţării intră, de miercuri seara, sub cod galben de vânt puternic, până joi seara, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM). În Carpaţii Meridionali va fi viscol puternic.

3312 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ METEO | Cod GALBEN de vânt, începând de miercuri seara, în 20 judeţe

ALERTĂ METEO Cod GALBEN de vânt, începând de miercuri seara, în 20 judeţe

Atenţionarea este valabilă începând de miercuri ora 22 până joi la ora 18.00 în judeţele Suceava, Neamţ, Harghita, Braşov, Covasna, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Vâlcea, Gorj, Sibiu, Alba, Caraş Severin, Hunedoara, Botoşani, Iaşi, Bacău, Vaslui, Vrancea, Buzău.

Potrivit avertizărilor emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali va continua să ningă slab, iar vântul va avea intensificări, mai ales la peste 1.500 de metri altitudine, cu viteze, în general, de 70 – 80 kilometri pe oră, viscolind ninsoarea şi spulberând zăpada.

La peste 1.800 de metri, în special în Carpaţii Meridionali, în noaptea de miercuri spre joi vor fi rafale care vor depăşi 90 - 100 de kilometri pe oră va fi viscol puternic.

În noaptea de miercuri spre joi şi pe parcursul zilei de joi, în nordul şi centrul Moldovei vor fi intensificări ale vântului cu viteze de 55 - 65 de kilometri pe oră, iar pentru intervale scurte de timp rafalele vor depăşi 70 de kilometri pe oră.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici