Alertă METEO. Cod portocaliu de viscol în două judeţe. Cod galben în Dobrogea, Muntenia şi Moldova

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri dimineaţă, o alertă Cod portocaliu de viscol în judeţele Constanţa şi Tulcea, iar pentru Dobrogea, estul Munteniei şi sud-estul Moldovei un Cod galben de ninsori viscolite. Se anunţă rafale de 70...80 kilometri pe oră.

2831 afișări
Imaginea articolului Alertă METEO. Cod portocaliu de viscol în două judeţe. Cod galben în Dobrogea, Muntenia şi Moldova

Cod portocaliu de viscol în două judeţe. Cod galben în Dobrogea, Muntenia şi Moldova

Avertizarea Cod galben vizează ninsori viscolite în Dobrogea, estul Munteniei şi sud-estul Moldovei în intervalul miercuri ora 10.00 – joi ora 10.00.

În Dobrogea, estul Munteniei şi în sud-estul Moldovei va continua să ningă moderat cantitativ şi se va depune strat nou de zăpadă neuniform şi consistent, iar vântul va avea rafale în general de 55...65 kilometri pe oră, viscolind ninsoarea şi determinând scăderea semnificativă a vizibilităţii.

Codul portocaliu este valabil în intervalul miercuri ora 10.00 – ora 21:00 şi anunţă viscol şi vizibilitate redusă în judeţele Constanţa şi Tulcea.

Miercuri, în judeţele Constanţa şi Tulcea vor fi intensificări susţinute ale vântului, cu rafale de 70...80 kilometri pe oră, va ninge însemnat cantitativ, zăpada va fi viscolită şi troienită, iar vizibilitatea va scădea sub 50 de metri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
meteo,
cod portocaliu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici