Alertă pe Aeroportul Otopeni. Aterizare de urgenţă, după ce unui bărbat i s-a făcut rău

Un avion care efectua un zbor pe ruta Katowice (Polonia) – Antalya (Turcia) a aterizat de urgenţă, sâmbătă dimineaţa, pe Aeroportul Otopeni, după ce unui pasager în vârstă de 66 de ani i s-a făcut rău în aeronavă.

240 afișări
Imaginea articolului Alertă pe Aeroportul Otopeni. Aterizare de urgenţă, după ce unui bărbat i s-a făcut rău

Alertă pe Aeroportul Otopeni. Aterizare de urgenţă, după ce unui bărbat i s-a făcut rău

Serviciul de Asistenţă Medicală al Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti a intervenit, sâmbătă, şi a cu succes şi să salveze viaţa unui pasager în vârstă de 66 de ani, care călătorea pe ruta Katowice (Polonia) – Antalya (Turcia), cu avionul.

Pasagerul se afla la bordul aeronavei companiei aeriene Corendon Airlines, care a aterizat de urgenţă pe aeroportul din Bucureşti la ora 07:45.

Echipa Serviciului de Asistenţă Medicală a aeroportului a reuşit să stabilizeze pasagerul cu afecţiuni cardiace, după aproximativ 30 minute de la aterizare.

Pasagerul a fost transportat în stare stabilă la Spitalul Elias din Bucureşti.

Aeronava companiei aeriene Corendon Airlines a decolat de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă la ora 09.00, continuându-şi cursa către Antalya.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici