Alertă pe litoral: Scafandrii caută un tânăr care a dispărut în mare, la Eforie Nord

Un tânăr de aproximativ 21 de ani a fost dat dispărut după ce, joi după-amiază, a intrat să se scalde în apele mării la Eforie Nord şi nu a mai ieşit la mal, la faţa locului deplasându-se cadre medicale dar şi scafandri ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa.

2620 afișări
Imaginea articolului Alertă pe litoral: Scafandrii caută un tânăr care a dispărut în mare, la Eforie Nord

Alertă pe Litoral: Scafandrii caută un tânăr care a dispărut mare, la Eforie Nord

Potrivit reprezentanţilor ISU „Dobrogea”, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină, joi după-amiază, pe plaja Acapulco din Eforie Nord unde, conform primelor informaţii, un tânăr de aproximativ 21 de ani a intrat în mare, dar curenţii puternici l-au tras în larg şi nu a mai reuşit să ajungă la mal.

A fost alertată ambarcaţiunea ISU de la Eforie Nord şi au fost demarate căutările în zonă, iar ulterior, pentru că acestea au fost în van, la faţa locului au fost trimişi şi scafandrii.

În acelaşi timp, o altă alertă de înec a fost dată la Vama Veche, unde un alt tânăr, în vârstă de 17 ani, fusese înghiţit de valuri. Acesta a fost scos la mal în stop cardiac, dar medicii au reuşit după câteva zeci de minute de resuscitare să-l readucă la viaţă.

Tânărul, care venise la mare din judeţul Vaslui, a fost trimis cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Constanţa.

Şapte persoane şi-au pierdut viaţa vara aceasta pe litoral, înecându-se în apele Mării Negre.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici