Alexandru Coita şi Ilan Laufer, implicaţi într-un accident pe Autostrada Soarelui: „Ne-am văzut moartea cu ochii” - FOTO

Fondatorii Platformei Social-Liberale, Alex Coita şi Ilan Laufer, au fost implicaţi, miercuri seara, într-un accident rutier, care a avut loc pe Autostrada Soarelui, în urma acestuia fiind avariat doar autoturismul cu care se deplasau.

1153 afișări
Imaginea articolului Alexandru Coita şi Ilan Laufer, implicaţi într-un accident pe Autostrada Soarelui: „Ne-am văzut moartea cu ochii” - FOTO

Sursa FOTO: Facebook Ilan Laufer

Cei doi se aflau în maşina condusă de Coita şi circulau pe sensul către Constanţa. La un moment dat, un câine a apărut în faţa lor, iar şoferul nu a putut evita animalul.

În urma impactului, a rezultat doar avarierea maşinii lui Coita, care nu a mai putut fi deplasabilă, motiv pentru care a apelat la o firmă de tractări auto.

„Am avut mai devreme un accident pe A2 în drum spre Constanţa şi practic ne-am văzut moartea cu ochii. Autostrada nu avea în punctul în care ne aflam gard de protecţie pentru animale şi ne-a sărit în faţă un biet căţel pe care nu îl puteam evita decât cu preţul vieţii noastre. Este absolut incredibil că în anul 2020 în România nu numai că nu avem autostrăzi, dar şi acelea puţine care sunt nu respectă minime norme de siguranţă rutieră, punând în pericol vieţile oamenilor şi animalelor”, a scris Ilan Laufer pe pagina sa de Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici