Alin Stoica, după şedinţa CMBSU: Masca rămâne obligatorie în jurul şcolilor şi în spaţiile aglomerate

  • Persoanele care nu respectă regulile riscă aceleaşi amenzi ca şi până acum.
  • Măsura intră în vigoare cu efect imediat.
5440 afișări
Imaginea articolului Alin Stoica, după şedinţa CMBSU: Masca rămâne obligatorie în jurul şcolilor şi în spaţiile aglomerate

ULTIMA ORĂ. Decizie CSU. Zonele în care masca rămâne obligatorie în eer liber / Măsura intră în vigoare cu efect imediat.

Masca rămâne obligatorie în spaţiile aglomerate, a anunţat prefectul Capitalei, Alin Stoica, după şedinţa Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bucureşti.

CITEŞTE ŞI Decizie CMBSU cu efect imediat în Bucureşti. Este reintrodusă obligativitatea purtării măştii lângă şcoli şi în pieţe. Restricţie: Fără cluburi şi discoteci. DOCUMENT

Stoica a specificat că în jurul şcolilor şi în spaţiile aglomerate, cum ar fi parcurile, masca rămâne obligatorie.

Întrebat cum vor fi supravegheate aceste zone, Stoica a răspuns că nu vor fi mai multe forţe de ordine, ci se vor face pur şi simplu „observări”: „vor fi notate şi transmise, adică un fel de observare empirică a situaţiei”.

Cei care nu respectă regulile riscă aceleaşi amenzi ca şi până acum.

Întrebat, de asemenea, dacă lângă o şcoală se află persoane fără mască cine le sancţionează, prefectul Capitalei a spus că poliţia naţională sau cea locală.

Măsura intră în vigoare cu efect imediat.

Înaintea şedinţei CMBSU, Alin Stoica a precizat că se va analiza care ar fi zonele aglomerate din Capitală şi deci unde se va impune purtarea măştii că se gândeşte la parcuri şi Centrul Vechi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici