Alt protest de 15 minute, lansat în Gorj: Fiecare om să planteze un pom

După succesul campaniei #şîeu, în care oamenii au fost provocaţi să oprească lucrul timp de 15 minute, liderul PSD Gorj, Mihai Weber, lansează o altă provocare, tot de 15 minute, în care fiecare om să planteze un pom, transmite corespondentul MEDIAFAX.

521 afișări
Imaginea articolului Alt protest de 15 minute, lansat în Gorj: Fiecare om să planteze un pom

Alt protest de 15 minute, lansat în Gorj: Să planteze fiecare om un pom

Liderul PSD, Mihai Weber, a lansat campania pe Facebook şi propune ca fiecare cetăţean să îşi acorde 15 minute pentru plantarea unui copac, „ca o contramăsură la cele 15 minute pe care le solicitau cei pentru drumuri", făcând referire la protestul iniţiat de Ştefan Mandachi.

„Am lansat o provocare de 15 minute, să planteze fiecare om un pom. Am lansat această provocare şi ca o contramăsură la cele 15 minute pe care le solicitau cei pentru drumuri. E o acţiune de plantare de pomi, care se va desfăşura de-a lungul acestei luni, în toată ţara este luna plantării câte unui copac. Am plantat şi eu în Poiana Narciselor. Fiecare om să-şi rezerve 15 minute din viaţă să planteze un om. Am lannsat provocarea pe Facebook, pentru toţi cetăţenii", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Mihai Weber, preşedintele PSD Gorj.

Demersul lui Mihai Weber se numeşte „15 minute plantăm copaci" şi a fost anunţată după ce Direcţia Silvică Gorj a lansat acţiunea „Luna Plantării Arborilor”, în cadrul căreia vor fi plantaţi 350.000 de puieţi forestieri, în toate ocoalele silvice din judeţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici