Alte cinci sute de autobuze Mercedes vor circula pe străzile Capitalei, din 2008

Municipalitatea va cumpăra alte cinci sute de autobuze Mercedes - dotate, de data aceasta, cu instalaţii de aer condiţionat -, mijloacele de transport în comun urmând să circule pe rutele RATB din Capitală începând cu anul 2008, informează Primăria Capitalei.

1 afișare
Imaginea articolului Alte cinci sute de autobuze Mercedes vor circula pe străzile Capitalei, din 2008

Alte cinci sute de autobuze Mercedes vor circula pe străzile Capitalei, din 2008

Primăria Capitalei a ales, luni, oferta Evobus Gmbh - dealer Mercedes - la licitaţia privind achiziţia a cinci sute de autobuze noi. Mijloacele de transport vor fi livrate în mai multe tranşe, primele autobuze urmând să fie introduse pe traseele RATB începând de anul viitor.

Municipalitatea va plăti 343.402.500 lei (105.000.000 Euro), fără TVA, pentru cele cinci sute de autobuze noi.

Noile mijloace de transport sunt dotate, în plus faţă de cele vechi, cu instalaţie de aer condiţionat în salonul călătorilor, motor EURO 4, monitoare LCD, sistem de supraveghere video, sistem de numărare călători şi echipamente pentru sistemul automat de taxare. De asemenea, autobuzele au 12 metri lungime, cu podea complet coborâtă pe toata lungimea vehiculului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici