Alţi doi bebeluşi care au suferit arsuri în incendiul de la Maternitatea Giuleşti au fost externaţi

Alţi doi bebeluşi care au suferit arsuri grave în urma incendiului din 16 august de la Maternitatea Giuleşti au fost externaţi, marţi, din Spitalul "Grigore Alexandrescu", iar starea lor este bună, nefiind necesare intervenţii chirurgicale.

31 afișări
Imaginea articolului Alţi doi bebeluşi care au suferit arsuri în incendiul de la Maternitatea Giuleşti au fost externaţi

Alţi doi bebeluşi care au suferit arsuri în incendiul de la Maternitatea Giuleşti au fost externaţi (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Rănile în cazul lor s-au cicatrizat prin tratament, a declarat, pentru MEDIAFAX, managerul unităţii sanitare, medicul Dan Enescu.

Cei doi copii gemeni sunt un băiat şi o fetiţă.

Medicul ar fi dorit să-i externeze pe copii miercuri, dar familia a cerut să plece cu ei din spital marţi seară. Unul dintre bebeluşi are 2,2 kilograme şi celălalalt 2,6 kilograme.

Alţi doi bebeluşi au fost externaţi în 17 septembrie, fiind vorba tot de gemeni.

Referitor la cei doi bebeluşi, Dan Enescu spunea atunci că sunt doi copii normali, care arată de parcă nu li s-a întâmplat niciun necaz.

La Spitalul "Grigore Alexandrescu" a mai rămas doar un bebeluş, acesta fiind încă destul de micuţ.

În 16 august, au fost aduşi la Spitalul Grigore Alexandrescu opt bebeluşi din secţia de ATI a Maternităţii Giuleşti, unde a izbucnit un incendiu. Trei bebeluşi au murit atunci pe loc, iar alţi trei au decedat în zilele următoare din cauza complicaţiilor.

Asistenta medicală de la Maternitatea Giuleşti, acuzată de moartea celor şase bebeluşi şi rănirea altor cinci, a fost pusă în libertate, în urma deciziei de luni a Judecătoriei sectorului 6 Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici