Amazon lansează în SUA o clinică medicală virtuală pentru afecţiuni comune

Amazon a lansat marţi Amazon clinic, o platformă virtuală unde utilizatorii pot intra în contact cu furnizorii de servicii medicale pentru a trata afecţiuni comune, precum alergiile şi afecţiunile pielii.

528 afișări
Imaginea articolului Amazon lansează în SUA o clinică medicală virtuală pentru afecţiuni comune

Amazon încearcă de ani de zile să îşi extindă prezenţa în domeniul sănătăţii. A cumpărat farmacia online PillPack în 2018, susţinând un site de livrare de reţete şi de confruntare a preţurilor pe care l-a lansat ulterior sub numele de Amazon Pharmacy, care permite utilizatorilor Prime să cumpere medicamente fără prescripţie.

Amazon a declarat că noul său serviciu va funcţiona în 32 de state, unde clienţii care solicită tratament vor fi conectaţi la furnizorii de servicii medicale.

Serviciul nu include asigurarea de sănătate, iar preţurile vor varia în funcţie de furnizori, a adăugat acesta.

Retailerul online a testat pentru prima dată îngrijirea virtuală pentru propriul personal în Seattle în 2019, înainte de a oferi serviciul altor angajatori, sub marca Amazon Care, pe care acum intenţionează să o închidă.

Compania aşteaptă, de asemenea, să încheie tranzacţia de 3,49 miliarde de dolari pentru a cumpăra One Medical, în timp ce încearcă să îşi extindă prezenţa în domeniul asistenţei medicale virtuale şi să adauge pentru prima dată cabinete medicale de tip "brick-and-mortar".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici