Ambarcaţiune suspectă în Marea Neagră, cu zeci de migranţi la bord

Poliţiştii de frontieră de la Garda de Coastă au descoperit, joi dimineaţă, lângă Costineşti, o ambarcaţiune suspectă ce venea din Turcia, în care se aflau peste 50 de migranţi.

2441 afișări
Imaginea articolului Ambarcaţiune suspectă în Marea Neagră, cu zeci de migranţi la bord

Sursa foto: Facebook, Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sistemului Integrat de Supraveghere la Marea Neagră – SCOMAR au detectat, în apele teritoriale româneşti, o ambarcaţiune suspectă, care naviga spre ţărmul României.

Pentru că barca era supraaglomerată, neechipată cu mijloace de salvare pentru toate persoanele aflate la bord, fiind posibil ca persoanele care asigură conducerea acesteia să nu aibă pregătirea necesară, viaţa persoanelor aflate la bord era pusă în pericol.

Astfel, după interceptarea ambarcaţiunii, misiunea Poliţiei de Frontieră a devenit de salvare a vieţii omeneşti pe mare.

Ambarcaţiunea va fi adusă în Portul Constanţa, persoanele depistate urmând să fie preluate de către poliţiştii de frontieră pentru continuarea cercetărilor.

Cercetările vor fi derulate de poliţiştii de frontieră, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici