Ambasadorul Israelului în România, tatăl adoptiv al unui urs de la Sanctuarul din Zărneşti

Ambasadorul Israelului în România, David Saranga, a devenit joi tatăl adoptiv al ursoaicei Mura, aflată în sanctuarul de la Zărneşti, după ce ani de zile a făcut spectacole la Circul din Bucureşti.

270 afișări
Imaginea articolului Ambasadorul Israelului în România, tatăl adoptiv al unui urs de la Sanctuarul din Zărneşti

Sursa foto: Facebook / David Saranga

Ambasadorul David Saranga îşi sărbătoreşte joi ziua de naştere, iar personalul Ambasadei i-a făcut un cadou cu totul special: a devenit tatăl adoptiv al unei ursoaice de la Sanctuarul din Zărneşti.

„Echipa Ambasadei noastre l-a surprins cu un cadou special: ursoaica Mura s-a născut în 2001 şi, până la vârsta de 5 ani, a fost forţată să facă spectacole la Circul din Bucureşti. Mers pe bicicletă ori pe vârfuri. îmbrăcată în costume de fetiţă, Mura îşi ducea traiul în condiţii dificile”, au scris reprezentanţii Ambasadei pe pagina de Facebook.

Conform acestora, în 2006 ursoaica Mura a revenit în natură şi în libertate. Alături de alţi 100 de urşi, ea se bucură de libertate la Sanctuarul de urşi de la Zărneşti.

„Costul pentru menţinerea unui urs este de 70.000 de euro pe an, aşa că puteţi sprijini sanctuarul la rândul vostru”, au mai scris pe reţeaua de socializare angajaţii Ambasadei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici