Ambasadorul SUA la ONU va veni în România pentru a se întâlni cu refugiaţii ucraineni

Ambasadorul SUA la ONU se va deplasa în luna aprilie în România şi în Republica Moldova pentru a se întâlni cu oficiali şi refugiaţi ucraineni, anunţă CNN.

223 afișări
Imaginea articolului Ambasadorul SUA la ONU va veni în România pentru a se întâlni cu refugiaţii ucraineni

Linda Thomas-Greenfield, ambasadorul SUA la Naţiunile Unite, intenţionează să călătorească în Moldova şi România la începutul lunii aprilie pentru a se concentra pe eforturile de asistenţă a refugiaţilor ucraineni şi pe nevoile umanitare „create de agresiunea şi războiul Federaţiei Ruse", potrivit unui comunicat al misiunii americane.

În perioada 2-4 aprilie, Thomas-Greenfield se va întâlni cu refugiaţi ucraineni şi va asculta experienţele directe ale persoanelor care fug de război, susţin americanii.

Diplomatul se va întâlni şi cu organizaţii neguvernamentale partenere, cu agenţiile ONU care lucrează pentru a-i ajuta pe refugiaţi şi cu oficiali guvernamentali implicaţi în campania umanitară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici