Ambulanţă ce transporta un pacient, avariată după ce a lovit un stâlp, din cauza poleiului

O ambulanţă care transporta un pacient a fost avariată, în Bistriţa-Năsăud, după ce a lovit un stâlp, din cauza poleiului de pe şosea, în judeţ fiind înregistrate, sâmbătă, alte patru accidente soldate cu avarii.

141 afișări
Imaginea articolului Ambulanţă ce transporta un pacient, avariată după ce a lovit un stâlp, din cauza poleiului

Ambulanţă ce transporta un pacient, avariată după ce a lovit un stâlp, din cauza poleiului (Imagine: Gabriel Petrescu/Arhiva Mediafax Foto)

Dispecerul de serviciu de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud a declarat corespondentului MEDIAFAX că o ambulanţă de la staţia Beclean, care transporta un pacient, a fost avariată, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce s-a izbit de un stâlp.

"Maşina avea cauciucuri de iarnă, era echipată corespunzător, dar pe drum era polei. Nimeni nu a păţit nimic, pacientul a fost preluat de altă maşină. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale", a spus sursa citată.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud, Antonela Gorgan, a declarat că, în afară de accidentul în care a fost implicată ambulanţa, au existat alte patru evenimente rutiere similare, în cursul zilei de sâmbătă.

"Trei accidente s-au petrecut la Bistriţa şi încă unul la Crainimăt, pe DN 17, toate din cauza poleiului. Maşinile au derapat, una a intrat într-o poartă, iar celelalte s-au tamponat", a declarat Gorgan.

În Bistriţa-Năsăud, în cursul serii de vineri a plouat, iar apoi a îngheţat şi s-a format polei. Sâmbătă, în judeţ s-au înregistrat temperaturi pozitive şi a continuat să plouă slab. Pe majoritatea drumurilor s-a împrăştiat material antiderapant.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici