Ambulanţa este sufocată de cererile de testare pentru COVID-19. Spitalul de Urgenţă Piteşti testează gratuit

Persoanele care au simptome de Covid se pot testa gratuit PCR, începând de sâmbătă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, în condiţiile în care bolnavii cheamă tot mai des ambulanţele să-i testeze acasă.

352 afișări
Imaginea articolului Ambulanţa este sufocată de cererile de testare pentru COVID-19. Spitalul de Urgenţă Piteşti testează gratuit

„Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti continuă să se implice în lupta pentru combaterea pandemiei de coronavirus şi vine în întâmpinarea nevoilor cetăţenilor. Astfel, începând de azi, persoanele cu simptomatologie sugestivă SARS - CoV-2 pot beneficia de testare gratuită de tip Real Time - PCR, la SJUP. Tot ce trebuie să facă e să prezinte codul de înregistrare al cererii de testare, emis de Direcţia de Sănătate Publică Argeş”, arată spitalul.

În Argeş sunt înfiinţate mai multe puncte de recoltare, unde persoanele pot merge să se testeze pentru a decongestiona staţiile de ambulanţă, în condiţiile în care creşterea numărului de persoane infectate cu virusul SARS- CoV-2 este rapidă, iar persoanele simptomatice cer ambulanţa pentru testarea acasă.

Sâmbătă şi duminică, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti se fac testări între orele 9.00- 19.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici