Ambuteiaj MAJOR pe 20 de kilometri la intrarea în Râmnicu Sărat dinspre Focşani. 10.000 de maşini în coloană care aşteaptă de ore întregi să parcurgă un traseu de 15 minute

Circulaţia rutieră între Focşani şi Buzău se desfăşoară cu dificultate, în coloană, din cauza numărului mare de maşini şi din cauza surpării care s-a produs în centrul municipiului Râmnicu Sărat la sfârşitul lunii februarie.

5748 afișări
Imaginea articolului Ambuteiaj MAJOR pe 20 de kilometri la intrarea în Râmnicu Sărat dinspre Focşani. 10.000 de maşini în coloană care aşteaptă de ore întregi să parcurgă un traseu de 15 minute

Circulaţia îngreunată între Focşani şi Buzău

Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia rutieră pe sensul către Buzău al DN2 (E85) Focşani – Buzău se desfăşoară îngreunat, în coloană, între localităţile Slobozia Bradului, judeţul Vrancea, şi Râmnicu Sărat, judeţul Buzău, din cauza numărului mare de maşini, dar mai ales din cauza surpării care s-a produs în centrul municipiului Râmnicu Sărat la sfârşitul lunii februarie.

"Sunt la 20 de kilometri de intrarea în Râmnicu Sărat şi maşinile stau în coloană fără să se mişte. Nu am vazut niciun echipaj de poliţie de o oră să intervină să dirijeze traficul", ne-a transmis un cititor al site-ului Mediafax. Pe o portiune de 20 km care în mod normal se parcurg în 15 minute, 10.000 de maşini aşteaptă în coloană să poată depăşi ambuteiajul creat la intrarea în oraşul Râmnici Sărat.

Potrivit Centrului Infotrafic, pe sensul de mers Focşani - Buzău maşinile sunt deviate pe străzile Dorobanţi şi Digului, iar dinspre Buzău către Focşani, autovehiculele circulă pe DN2, pe benzile aferente sensului de mers Focşani - Buzău (pe sensul opus).

La sfârşitul lunii februarie, o bucată de asfalt s-a surpat într-o parcare din Râmnicu Sărat şi o maşină a căzut în groapa formată. Traficul rutier în centrul oraşului, pe unde trece DN 2 (E85), a fost deviat pe străzi secundare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici