Amelia Antoniu va fi externată azi

Amelia Antoniu va fi externată vineri, starea ei fiind bună, iar peste o săptămână ar putea fi internată într-o clinică ORL din Viena, a declarat pentru MEDIAFAX soţul artistei, Niculae Gamenţ Antoniu.

115 afișări
Imaginea articolului Amelia Antoniu va fi externată azi

Amelia Antoniu va fi externată azi (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Se simte bine. Nu am vrea să mai petrecem încă un sfârşit de săptămână în spital, mai ales că sunt şi sărbători. Dar vom aştepta să primim tratamentul şi ultimele indicaţii medicale", a precizat soţul Ameliei Antoniu.

Prim-solista Teatrului Naţional de Operetă Amelia Antoniu a fost internată, în 14 mai, în Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Capitală, după ce a făcut febră 39 de grade şi acuza dureri de spate, de rinichi şi de plămâni. Medicii au spus că Amelia Antoniu are pneumonie.

Prim-solista Teatrului Naţional de Operetă "Ion Dacian" a fost dusă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB) în 20 aprilie, după ce a intrat în şoc septic în urma unei intervenţii de cauterizare de col uterin la care a fost supusă în Spitalul CF2. Tot atunci a fost dusă la SUUB şi Alice Roxana Preda, o altă pacientă care a făcut şoc septic după un serclaj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici