Amenajările interioare îţi pot îmbunătăţi starea de spirit. Dacă tapetul devine monoton, îl poţi înlocui foarte uşor

  • Preţurile pornesc de la 25 de euro pe metrul pătrat, până la 60 de euro
  • Dacă tapetul devine monoton, îl poţi înlocui foarte uşor
  • Există şi varianta de tapet pentru cei mici
372 afișări
Imaginea articolului Amenajările interioare îţi pot îmbunătăţi starea de spirit. Dacă tapetul devine monoton, îl poţi înlocui foarte uşor

Amenajările interioare îţi pot îmbunătăţi starea de spirit

Pandemia ţi-a schimbat percepţia despre modul în care îţi decorezi casa. Te orientezi spre lucruri care să-ţi schimbe atmosfera în camere, să îţi aducă un colţ de natură în sufragerie, sau să dai senzaţia de luminozitate. De aceea apelezi la tapet şi ţi-l personalizezi în funcţie de designul camerei.

Gabriela şi-a pus tapet atât în living, cât şi în camera copiilor. A spus că îl recomandă pentru că îţi schimbă total starea de spirit şi buna dispoziţie.

GABRIELA, client: „Mi s-a părut o variantă extraordinară de a le aduce natura înapoi acasă, mai ales după ce două luni am stat în pandemie, cam asta a fost decizia de a pune acest model de tapet în camera copiilor”

Dragoş şi Oana sunt doi tineri din Târgovişte, care şi-au deschis o astfel de afacere în Bucureşti, acum doi ani. Şi-au adunat o echipă de 20 de tineri pasionaţi şi lucrează pentru a-ţi transforma peretele în ceva plăcut ochiului.

DRAGOŞ VLĂDILĂ, cofondator Aestetic Design: „Perioada, să spunem aşa de criză la noi a fost una foarte scurtă. Undeva la două săptămâni. Ne-am regrupat şi am început treaba în forţă. Sperăm să fie în creştere, oamenii sunt foarte încântaţi de ceea ce facem noi în România în momentul de faţă.”

OANA VLĂDILĂ, cofondator Aestetic Design: „Reacţia generală a celor care ne calcă pragul este cea de wow. Fiind showroom-ul încărcat de tapet are un impact foarte mare asupra oamenilor. În ultima perioadă, cea a pandemiei, când oamenii au fost nevoiţi să rămână în casele lor tendinţa a fost clară- cea a aducerii elementelor vegetale în casele lor, astfel încât să se simtă cât mai mult în libertate”.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici