AMENDA modică primită de Spitalul Judeţean din Craiova după incidentul de sâmbătă, când un bărbat a intrat cu maşina în UPU

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova a fost amendat cu 2.000 de lei, pentru că nu funcţionau camerele de supraveghere sâmbătă, când un bărbat a intrat cu maşina în UPU. Şeful spitalului spune că nu ştie de ce nu funcţionau camerele, probabil „din neglijenţă”.

1906 afișări
Imaginea articolului AMENDA modică primită de Spitalul Judeţean din Craiova după incidentul de sâmbătă, când un bărbat a intrat cu maşina în UPU

AMENDA modică primită de Spitalul Judeţean din Craiova după incidentul de sâmbătă, când un bărbat a intrat cu maşina în UPU

Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Craiova au fost amendaţi cu 2.000 de lei de poliţişti după ce, în urma verificărilor, s-a stabilit că nu au funcţionat camerele de supraveghere sâmbătă seara, când un bărbat a intrat cu maşina în sala de aşteptare a UPU.

Purtătorul de cuvânt al IJP Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Craiova i-au amendat cu 2.000 de lei pe reprezentanţii spitalului, conform legii privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.

Mai exact, în urma verificărilor, a spus Grădinaru, camerele de supraveghere nu au funcţionat. Mai mult, la controalele anterioare a fost constatat acelaşi lucru.

La rândul său, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova, Eugen Georgescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că nu au funcţionat camerele de supraveghere, dar a spus că firma de pază ar fi trebuit să notifice spitalul.

„Camerele de supraveghere nu au funcţionat, aşa e. Nu se ştie de ce nu au funcţionat. Din neglijenţă. Camerele au fost montate de o firmă. Monitorizarea o face firma de pază. Iar firma de pază ar fi trebuit să notifice în scris că nu merg. Au făcut-o verbal, dar vorbele zboară”, a declarat Georgescu.

Acesta a adăugat că a cerut declaraţii de la agenţii de pază care au fost de serviciu în seara respectivă, iar în funcţie de acestea şi de termenii contractului, va da firma de pază în judecată.

Un şofer în vârstă de 39 de ani, din judeţul Caraş Severin, băut, a intrat cu maşina, sâmbătă noaptea, în interiorul Urgenţei Spitalului din Craiova. Bărbatul le-a spus medicilor că înainte de a se urca la volan a băut un litru şi jumătate de bere. De asemenea, bărbatul a declarat că a încurcat pedala de frână cu cea de acceleraţie, dar şi că era supărat pentru că venise la UPU cu un copil şi acesta aştepta de mult timp să fie văzut.

Medicul Cristina Geormăneanu, care era de gardă în UPU când şoferul a intrat cu maşina pe uşile spitalului, declara că a fost luat pe capotă un voluntar şi a fost rănită uşor o asistentă.

”A spus că a încurcat pedalele, dar noi considerăm că a fost gest intenţionat. Tot ce s-a văzut nu poate fi pus pe seama unei acţiuni întâmplătoare. A intrat cu toată forţa în UPU, cu capota ridicată”, a spus Geormăneanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici