Amendă uriaşă pentru o sală de jocuri de noroc care a refuzat să închidă după ora 23.00 / Reacţia sălii de jocuri

  • O sală de jocuri de noroc din localitatea Târgu Bujor, judeţul Galaţi, care a refuzat să închidă după ora 23.00, a primit o amendă de 40.000 lei.
  • Jandarmii gălăţeni au găsit, în noaptea de joi spre vineri, în oraşul Târgu Bujor, o sală de jocuri de noroc care funcţiona după ora 23:00.
  • Sala de jocuri de noroc din Târgu Bujor a dezminţit afirmaţiile jandarmilor privind amenda de 40.000 de lei
2543 afișări
Imaginea articolului Amendă uriaşă pentru o sală de jocuri de noroc care a refuzat să închidă după ora 23.00 / Reacţia sălii de jocuri

Amendă uriaşă pentru o sală de jocuri de noroc care a refuzat să închidă după ora 23.00 / Reacţia reprezentanţilor firmei penalizate

UPDATE Sala de jocuri de noroc din Târgu Bujor dezminte afirmaţiile jandarmilor privind amenda de 40.000 de lei pentru că administratorul ar fi refuzat să închidă activitatea pe timp de noapte şi transmite imagini de pe camere de supraveghere unde se vede închiderea locaţiei la ora 22.55.

Potrivit unui comunicat transmis de reprezentanţii sălii de jocuri de noroc, singurul operator din Târgu Bujor, în noaptea de 6 spre 7 august locaţia a fost închisă, cu respectarea în totalitate a normelor şi obligaţiilor impuse de reglementările aflate în vigoare.
 
„Spaţiul (...) este dotat cu sistem de supraveghere, iar imaginile dovedesc acest lucru. Ataşăm imaginile surprinse la ora 22.45, când se efectua curăţenia la sfârşitul programului şi cele de la 22.55, ora la care s-a închis locaţia”, se arată în punctul de vedere transmis MEDIAFAX.
 
Potrivit operatorului de jocuri de noroc, în luna august a avut loc un singur control, în data de 1 august, la ora 23.10.
 
„Cu această ocazie, organele de control ne-au întrebat de ce locaţia este încă deschisă, însă le-am adus la cunoştinţă faptul că Hotărârea nr. 38/01.08.2020 va intra în vigoare în data de 02.08.2020. Menţionăm că nu a fost întocmit niciun proces verbal, iar compania noastră nu a fost anunţată de aplicarea unei sancţiuni”, mai arată compania.
 
Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Galaţi, în noaptea de joi spre vineri, în oraşul Târgu Bujor, o sală de jocuri de noroc care funcţiona după ora 23.00, a fost amendată cu suma de 40.000 de lei.

Amendă uriaşă pentru o sală de jocuri din Târgu Bujor

O sală de jocuri de noroc din localitatea Târgu Bujor, judeţul Galaţi, care a refuzat să închidă după ora 23.00, a primit o amendă de 40.000 lei.

Jandarmii gălăţeni au găsit, în noaptea de joi spre vineri, în oraşul Târgu Bujor, o sală de jocuri de noroc care funcţiona după ora 23:00.

Chiar dacă avea ştia despre prevederile legale, administratorul societăţii a refuzat să închidă când i-a fost recomandat acest lucru de către jandarmi, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei.

În urma verificărilor din în aceeaşi noapte, s-a constatat că sala a fost deschisă toată noaptea, de fiecare dată administratorul refuzând să o închidă.

Pentru nerespectarea legii, jandarmii au aplicat patru sancţiuni contravenţionale a căror valoare totală se ridică la suma de 40.000 lei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici