Amenda uriaşă primită de un şofer care s-a lăudat live pe facebook că se plimbă cu 200 la oră: ”Uite cum se duce acul!”

  • Poliţia Română a relatat pe Facebook păţania unui şofer care s-a lăudat LIVE pe Facebook că merge cu 200km/h
  • Bărbatul a primit o amendă uriaşă de 5000 de lei pentru că a încălcat legile în lanţ
  • „Bă, voi sunteţi în casă, vă uitaţi la mine, staţi în casă închişi şi eu mă plimb pe afară” se lăuda bărbatul la volan
  • Şoferul nu avea nici permisul valid aşa că s-a ales şi cu dosar penal
2420 afișări
Imaginea articolului Amenda uriaşă primită de un şofer care s-a lăudat live pe facebook că se plimbă cu 200 la oră: ”Uite cum se duce acul!”

Sursă foto: Poliţia Română

Redăm mai jos mesajul postat de Poliţia Română pe Facebook. 

”Lauda de sine, nu miroase-a bine!

„Bă, voi sunteţi în casă, vă uitaţi la mine, staţi în casă închişi şi eu mă plimb pe afară…şi voi, la bloc, închişi! (…) Uitaţi şi voi cum se ridică acul! (…) Voi sunteţi nişte **, ** şi noi ne plimbăm la 200 la oră. Dau 200-300 de euro şi îmi iau permisul înapoi. Noi ne permitem să mergem cum vrem!”

A ieşit din casă cu prietenii şi a condus, conform live-ului făcut pe facebook, live de care am aflat şi noi.
A rămas cu cei 200-300 de euro în buzunar să îşi poată plăti amenzile în valoare totală de 5.290 de lei(nu a stat acasă; a folosit expresii jignitoare în spaţiul public; nu a purtat centura de siguranţă; a folosit telefonul în timpul condusului).
Cât despre permis, nu avea ce să îşi ia înapoi, acesta nu era valid. S-a ales şi cu dosar penal.

Cum s-o spunem mai bine, pe înţelesul tuturor?”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici