Ameninţare cu bombă la un mall din Capitală. Echipa pirotehnică a SRI a intervenit la faţa locului / Apelul a fost fals

O persoană a sunat, joi, la 112, şi a anunţat că într-un bancă din Bucureşti a fost plasată o bombă. Poliţia şi echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informaţii (SRI) se află la faţa locului şi fac verificări, anunţă SRI, într-o informare de presă.

1179 afișări
Imaginea articolului Ameninţare cu bombă la un mall din Capitală. Echipa pirotehnică a SRI a intervenit la faţa locului / Apelul a fost fals

Ameninţare cu bomba la un mall din Capitală. Echipa pirotehnică a SRI a intervenit la faţa locului

Potrivit informării SRI, a fost înregistrat un apel la 112 cu privire la o alertă cu dispozitiv exploziv improvizat la Veranda Mall în Bucureşti.

„Echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informaţii şi Poliţia derulează în acest moment investigaţiile specifice pe linia de competenţă”, anunţă SRI.

Poliţia Capitalei anunţă că la 112 a sunat un bărbat şi a spus că în mall-ul din Sectorul 2 se află dispozitivul explozibil.

„La faţa locului au sosit poliţişti ai Secţiei 8 şi Brigăzii Rutiere, care au procedat la evacuarea persoanelor prezente în locaţie, precum şi la restricţionarea traficului”, anunţă Poliţia Capitalei.

Apelul privind amplasarea unei bombe într-un mall din Capitală a fost fals
 
Poliţia Capitalei a anunţat, joi seara, că după finalizarea cercetărilor s-a concluzionat că apelul privind prezenţa unei bombe în Veranda Mall a fost fals.
 
Potrivit informării SRI, a fost înregistrat un apel la 112 cu privire la o alertă cu dispozitiv exploziv improvizat la Veranda Mall în Bucureşti.
 
Pentru intervenţia forţelor de ordine au fost necesare evacuarea persoanelor prezente în locaţie, precum şi restricţionarea traficului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici