Amenzi de peste 130.000 de lei aplicate comercianţilor de alimente din Pieţele Crângaşi şi Rahova

Aproape o sută de societăţi comerciale din domeniul alimentar aflate în Pieţele Crângaşi şi Rahova au fost verificate, peste două tone de alimente au fost retrase de la comercializare, fiind aplicate amenzi de peste 130.000 de lei.

90 afișări
Imaginea articolului Amenzi de peste 130.000 de lei aplicate comercianţilor de alimente din Pieţele Crângaşi şi Rahova

Amenzi de peste 130.000 de lei aplicate comercianţilor de alimente din Pieţele Crângaşi şi Rahova (Imagine: Razvan Chirita/Arhiva Mediafax foto)

Potrivit unui comunicat de presă, de joi, al Prefecturii Municipiului Bucureşti, au fost verificate în pieţele Crângaşi şi Rahova un număr de 90 societăţi comerciale cu specific alimentar.

În urma controlului de marţi au fost aplicate un număr de 64 amenzi în valoare totală de 134.900 de lei.

Reprezentanţii Oficiului pentru Protecţia Consumatorilor din Bucureşti au oprit de la comercializare peste 2.079 kilograme de alimente, în valoare de 13.058 de lei şi produse nealimentare în valoare de 157.675 lei, mai precizează sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici