Amenzi de peste 14.000 de lei pentru taximetriştii de la Aeroportul Otopeni

Mai mulţi taximetrişti care activează în zona Aeroportului Otopeni au fost sancţionaţi, vineri, cu amenzi în valoare totală de 14.200 de lei, în urma unui control al poliţiştilor ce a urmărit depistarea celor care, deşi sunt autorizaţi, nu respectă regulile de tarifare sau calitatea serviciilor.

448 afișări
Imaginea articolului Amenzi de peste 14.000 de lei pentru taximetriştii de la Aeroportul Otopeni

Amenzi de peste 14.000 de lei pentru taximetriştii de la Aeroportul Otopeni (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax foto)

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), în intervalul 13.00 - 15.00, poliţiştii au aplicat 16 sancţiuni contravenţionale, dintre care nouă la Legea 38/2003 privind taximetria şi şapte la OUG 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice.

Totodată, au fost retrase un certificat de înmatriculare şi un set de plăcuţe.

Controalele, în timpul cărora au fost verificate 150 de autoturisme, au fost efectuate de poliţişti ai Serviciului de Poliţie Transporturi Aeriene şi ai Serviciului Poliţiei Rutiere Ilfov, sub coordonarea Direcţiei Rutiere şi Direcţiei de Poliţie Transporturi din cadrul IGPR.

Potrivit Poliţiei Române, astfel de acţiuni vor continua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici