Amenzi de un milion de lei şi zeci de persoane cercetate pentru evaziune, după controale în târguri

Poliţiştii au descoperit 44 de infracţiuni, dintre care 33 de evaziune fiscală, pentru care sunt cercetate 48 de persoane şi au dat 1.390 de amenzi, în valoare de aproape un milion de lei, după controalele făcute târguri, oboare şi în alte locuri în care se sacrifică porci şi se vinde carne.

78 afișări
Imaginea articolului Amenzi de un milion de lei şi zeci de persoane cercetate pentru evaziune, după controale în târguri

Amenzi de un milion de lei şi zeci de persoane cercetate pentru evaziune, după controale în târguri (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

În perioada dinaintea sărbătorii Crăciunului au fost făcute 3.987 de controale în târguri, oboare şi în alte locuri unde se sacrifică porci şi se comercializează carne sau produse din carne, fiind verificate 1.213 societăţi comerciale, 1.266 de persoane fizice şi 2.348 de mijloace de transport, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române trimis marţi agenţiei MEDIAFAX.

Echipele de control au descoperit 44 de infracţiuni, dintre care 33 de evaziune fiscală, pentru care sunt cercetate 48 de persoane.

De asemenea, poliţiştii au dat 1.390 de amenzi, în valoare totală de 937.420 de lei şi au confiscat mărfuri de 426.226 de lei.

Controalele au fost făcute de poliţiştii de la investigarea fraudelor, de la rutieră şi de la ordine publică, împreună cu specialişti de la Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Poliţia Română a precizat că aceste acţiuni vor continua şi în perioada următoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici