Amenzi majore pentru benzinăriile care au crescut preţul la carburant, anunţă ministrul Budăi

  • Inspectorii de muncă au dat peste 500 de amenzi în urma controalelor la staţiile de carburanţi, în valoare de peste 2,2 milioane de lei, anunţă ministrul Muncii, Marius Budăi.
  • El precizează că au fost descoperite 11 cazuri de muncă la negru, iar activitatea unui operator economic a fost sistată.
401 afișări
Imaginea articolului Amenzi majore pentru benzinăriile care au crescut preţul la carburant, anunţă ministrul Budăi

„Inspectorii de muncă au acordat 2.276 de sancţiuni în cadrul campaniei naţionale privind staţiile de carburanţi, dintre care 1.766 avertismente şi 510 amenzi, în valoare de 2.210.400 lei”, anunţă Marius Budăi.

Potrivit ministrului Muncii, au fost efectuate 2.453 de controale la staţiile de carburant care au 84.389 de angajaţi.

„Au fost descoperite şi 11 cazuri de muncă la negru, iar activitatea unui operator economic a fost sistată”, conchide Budăi.

Desantul instituţiilor statului împotriva companiilor private trebuie să se oprească, spunea, luni, preşedintele PNL, Florin Cîţu: „Dacă există un singur caz de abuz al funcţionarilor împotriva sectorului privat, şefii acestor instituţii vor trebui să plece acasă”.

În urma creşterii preţurilor la carburanţi, mai multe instituţii au efectuat controale la benzinării, iar Guvernul a anunţat aplicarea unor amenzi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici