Video Amenzi pentru şoferii care au împiedicat deszăpezirea străzilor

Poliţiştii bucureşteni au dat, sâmbătă, 13 amenzi şoferilor care au oprit neregulamentar, împiedicând intervenţia utilajelor de deszăpezire, urmând ca posesorii altor 134 de maşini, filmate în timp ce erau în aceeaşi situaţie, să primească amenzile acasă în următoarele zile.

1 afișare

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat pentru MEDIAFAX că, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe străzile Bucureştiului au acţionat 20 de echipaje de poliţie, din care au făcut parte 53 de ofiţeri şi subofiţeri.

De asemenea, poliţiştii bucureşteni au dat, vineri, 105 amenzi şoferilor care au oprit neregulamentar, împiedicând intervenţia utilajelor de deszăpezire, urmând ca posesorii altor 254 de maşini, filmate în timp ce erau în aceeaşi situaţie, să primească amenzile acasă în următoarele zile.

În urmă cu o zi, au mai fost sancţionaţi pentru fapte similare 560 de şoferi, iar 70, aflaţi în aceeaşi situaţie, au fost filmaţi.

Primăria Capitalei a cerut, joi după-amiază, sprijinul poliţiştilor pentru a elibera traseele unor troleibuze blocate în trafic de autoturisme, după ce s- aconstat că erau blocate, pe Bulevardul Obregia - linia 73 de troleibuze (sensul spre centru), pe Bulevardul Iuliu Maniu - liniile 61 şi 62 de troleibuze (pe ambele sensuri), iar pe şoseaua Colentina - linia 66 de troleibuz (la intersecţia cu strada Teiul Doamnei, sensul spre şoseaua Fundeni).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici